Publicerad: måndag, 6 maj, 2024 - 15:42Uppdaterad: tisdag, 7 maj, 2024 - 11:03
  • Melker Rajamäki vann i Meri-Teijo. Foto: Privat

Rajamäki vann efter särspel

14-årige Melker Rajamäki vann säsongens första deltävling på Future Touren i golf som spelades på banan i Meri-Teijo.

Det var i klassen pojkar under 18 år som Melker Rajamäki vann efter särspel mot Akseli Kettunen. Båda hade 78 slag efter rundan och på det första särspelshålet kunde Rajamäki säkra segern.

I samma klass kom Zacharias Wikblom på fjärde plats med 85 slag, Loke Söderlund blev sjua med 87 slag, Samuel Koskinen kom på tionde plats med 91 slag och Amos Hagman placeringen bakom med 93 slag. Totalt var det 22 deltagare med i klassen.